Регионален център за дистанционно обучение - Хасково

РЦДО – Хасково стана на 25 години

понеделник, 30 май 2016 10:24

Разглеждате снимки от РЦДО – Хасково стана на 25 години

Вижте пълен текст на РЦДО – Хасково стана на 25 години

Откриване на тържеството в Дома на техниката

Откриване на тържеството в Дома на техниката

Ректорът връчи на директора на РЦДО &ndash; Хасково, доц. д-р Живко Драганов възпоменателен медал &bdquo;Проф. Стефан Бобчев &ndash; основател и първи ректор на Университета за национално и световно стопанство&ldquo; за успехи в учебната дейност, вярност към академичните традиции на УНСС и по случай 25 години от създаването на РЦДО<i>&nbsp;</i><i>(</i><i>на снимката долу</i><i>)</i>.

Ректорът връчи на директора на РЦДО – Хасково, доц. д-р Живко Драганов възпоменателен медал „Проф. Стефан Бобчев – основател и първи ректор на Университета за национално и световно стопанство“ за успехи в учебната дейност, вярност към академичните традиции на УНСС и по случай 25 години от създаването на РЦДО (на снимката долу).

Доц. д-р Живко Драганов<b>&nbsp;</b>връчи на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев плакет за значителни заслуги за развитието и утвърждаването на РЦДО &ndash; Хасково (<i>на снимката долу</i>).

Доц. д-р Живко Драганов връчи на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев плакет за значителни заслуги за развитието и утвърждаването на РЦДО – Хасково (на снимката долу).

Галерия снимки от РЦДО – Хасково стана на 25 години ...