Дискордиа отличи четирима студенти със стипендия от 2 000 лв.

петък, 16 декември 2022 8:30

Разглеждате снимки от Дискордиа отличи четирима студенти със стипендия от 2 000 лв.

Вижте пълен текст на Дискордиа отличи четирима студенти със стипендия от 2 000 лв.

Дискордиа, най-голямата транспортно-логистична компания в България и лидер в Европа, отличи четирима студенти от УНСС със стипендия от 2000 лева за всеки. Избраните стипендианти са от катедрите &bdquo;Икономика на транспорта и енергетиката&ldquo; и &bdquo;Логистика и вериги на доставките&ldquo;. Те са първите, наградени по стартиралата наскоро съвместна стипендиантска програма на компанията и университета, целяща да осигури на студентите по-добра практическа подготовка и възможности за растеж.<br>Първите стипендианти на Дискордиа в УНСС са: Теди Димитрова и Габриела Димитрова, &nbsp;4 курс, специалност &bdquo;Икономика на транспорта и енергетиката&ldquo; и Моника Христова и Йоанна Петрова, 3 курс, специалност &ldquo;Бизнес логистика&rdquo; (<i>на снимката долу</i>).

Дискордиа, най-голямата транспортно-логистична компания в България и лидер в Европа, отличи четирима студенти от УНСС със стипендия от 2000 лева за всеки. Избраните стипендианти са от катедрите „Икономика на транспорта и енергетиката“ и „Логистика и вериги на доставките“. Те са първите, наградени по стартиралата наскоро съвместна стипендиантска програма на компанията и университета, целяща да осигури на студентите по-добра практическа подготовка и възможности за растеж.
Първите стипендианти на Дискордиа в УНСС са: Теди Димитрова и Габриела Димитрова,  4 курс, специалност „Икономика на транспорта и енергетиката“ и Моника Христова и Йоанна Петрова, 3 курс, специалност “Бизнес логистика” (на снимката долу).

Страница:

Галерия снимки от Дискордиа отличи четирима студенти със стипендия от 2 000 лв.  ...