Национален семинар с международно участие на тема „Перспективи и актуални предизвикателства пред аудиовизуалната индустрия в дигиталната ера”

сряда, 29 ноември 2017 8:57

Разглеждате снимки от Национален семинар с международно участие на тема „Перспективи и актуални предизвикателства пред аудиовизуалната индустрия в дигиталната ера”

Вижте пълен текст на Национален семинар с международно участие на тема „Перспективи и актуални предизвикателства пред аудиовизуалната индустрия в дигиталната ера”

От името на генералния директор на СОИС проф. Франсис Гъри, доктор хонорис кауза на УНСС, поздравителен адрес към участниците в семинара отправи г-н Рафаел Фераз Вазкес. Той изтъкна актуалността на темата и удовлетворението си да участва в дискусията за дигитализацията на аудиовизуалната индустрия. Креативната индустрия е огромен източник на нови работни места, а днешният форум открива възможности за развитие на продуктите на интелектуалния&nbsp;творчески труд чрез дигитализацията, посочи г-н Вазкес <i>(</i><i>на снимката долу</i><i>)</i><i>.</i>

От името на генералния директор на СОИС проф. Франсис Гъри, доктор хонорис кауза на УНСС, поздравителен адрес към участниците в семинара отправи г-н Рафаел Фераз Вазкес. Той изтъкна актуалността на темата и удовлетворението си да участва в дискусията за дигитализацията на аудиовизуалната индустрия. Креативната индустрия е огромен източник на нови работни места, а днешният форум открива възможности за развитие на продуктите на интелектуалния творчески труд чрез дигитализацията, посочи г-н Вазкес (на снимката долу).

Страница:

Галерия снимки от Национален семинар с международно участие на тема „Перспективи и актуални предиз ...