Национален семинар с международно участие на тема „Перспективи и актуални предизвикателства пред аудиовизуалната индустрия в дигиталната ера”

сряда, 29 ноември 2017 8:57

Разглеждате снимки от Национален семинар с международно участие на тема „Перспективи и актуални предизвикателства пред аудиовизуалната индустрия в дигиталната ера”

Вижте пълен текст на Национален семинар с международно участие на тема „Перспективи и актуални предизвикателства пред аудиовизуалната индустрия в дигиталната ера”

<br>Проблемите в сферата на интелектуалната собственост са № 1 за Министерството на културата, посочи Румен Димитров. Зам.-министърът се спря на бурното развитие на българското игрално и документално кино през последните години (с около 20 заглавия на художествени филми годишно), тенденциите при българските сериали, получените престижни награди на международни конкурси. Затова и този семинар е навременен, изтъкна г-н Димитров и благодари на УНСС и СОИС за организацията на форума.


Проблемите в сферата на интелектуалната собственост са № 1 за Министерството на културата, посочи Румен Димитров. Зам.-министърът се спря на бурното развитие на българското игрално и документално кино през последните години (с около 20 заглавия на художествени филми годишно), тенденциите при българските сериали, получените престижни награди на международни конкурси. Затова и този семинар е навременен, изтъкна г-н Димитров и благодари на УНСС и СОИС за организацията на форума.

Страница:

Галерия снимки от Национален семинар с международно участие на тема „Перспективи и актуални предиз ...