Дипломите си получиха и бакалаврите от специалност „Счетоводство и контрол“ (дистанционно обучение)

четвъртък, 05 декември 2019 10:23

„Днес е специален и тържествен ден за вас и за нас. Да имаш диплома за бакалавър по специалност „Счетоводство и контрол“ в УНСС е нещо изключително. То е престижност и отговорност. Вие завършвате специалност, която съществува от сто години в катедра на сто години в университет, който навършва сто години. Бъдете достойни представители на нашия университет и специалността ни в бизнеса, науката и обществото. Бъдете достойни и почтени хора. Правете горди родителите си“, посочи проф. д-р Даниела Фесчиян, заместник-ръководител катедра на катедра „Счетоводство и анализ", на церемонията по връчването на дипломите на бакалаврите от специалност „Счетоводство и контрол“ (дистанционно обучение).

Проф. Даниела Фесчиян

Проф. д-р Маргарита Александрова, преподавател в катедра „Финанси“ и директор на Център за дистанционно обучение, също поздрави дипломантите. Тя посочи, че специалността е една от най-престижните в университета. „Поздравявам ви, че успешно приключихте обучението си в бакалавърска степен. Но това е само първата стъпка за вашата реализация. Продължете в следващите образователни степени. Гордеем се с вас“, каза тя и пожела здраве и късмет на абсолвентите.

Проф. Маргарита Александрова

Дипломантите поздрави и проф. д-р Стоян Стоянов, почетен ръководител на катедра „Счетоводство и анализ” и заслужил професор на УНСС. „Пожелавам на всички успехи в кариерата и живота. Вие сте млади хора и рано или късно ще намерите своя път в живота. Важно е да имате ясна цел и непрекъснат стремеж към самоусъвършенстване, развитие и утвърждаване. Опитът е лампата, която стои на гърба и осветява миналия път. Лампата, която стои на челото и свети напред, е знанието. За да успеете, трябва да продължавате да се образовате, а това трае цял живот“, изтъкна проф. Стоянов.

Проф. Стоян Стоянов

„Днешният празничен ден е повод за равносметка за изминалия път на обучението и за резултатите от положените усилия, на удовлетворение от постигнатото. Дипломата, която получавате, отразява вашите постижения, а завършването на нашата специалност е повод за заслужена гордост, радост и самочувствие. Приемете пожеланията ми за здраве, щастие и благополучие. Имайте много успехи в бъдеще, сили, енергия и ентусиазъм“, поздрави абсолвентите доц. д-р Диана Петрова от катедра „Счетоводство и анализ“.

Доц. Диана Петрова

Церемонията продължи с връчване на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Дипломите си получиха и бакалаврите от специалност „Счетоводство и контрол“ (дис ...