Наши студенти по право на трето място в Първото национално състезание по наказателноправни казуси

вторник, 15 май 2018 11:59

Отбор на УНСС зае престижното трето място в Първото национално състезание по решаване на наказателноправни казуси, което се проведе в залите на ВКС в Съдебната палата. Студентите бяха оценени от най-добрите наказателни магистрати у нас, в това число и от зам.-главния прокурор Ася Петрова. Техни треньори бяха преподавателите по наказателно право ас. д-р Петя Митрева и ас. д-р Пресиян Марков.

Нашият отбор по време на пледоария

Нашият отбор „Семейство“ беше в състав: Лиляна Петрова - капитан, студентка в пети курс, третокурсничката Нели Минкова, четвъртокурсниците Петър-Марин Бозов и Живко Желязков и петокурсниците Мартин Илиев и Иван Енев, се изправи в два кръга срещу отбора на СУ "Климент Охридски" - "Dominus Litis". Разлика само от 1 точка им попречи да отидат на финал и да се борят за първото място. В последващия двубой отбор "Семейство" победи отбора на НБУ и се класира на трето място. 

Другият наш отбор - "Астреа" - достигна до петото място след победа над отбора на Академията на МВР, но това не беше достатъчно, за да го изпрати на полуфинал.

Студентите със своите треньори

Нашият отбор 

Отборът след жребия

Галерия снимки от Наши студенти по право на трето място в Първото национално състезание по наказат ...