Катедра "Икономика на природните ресурси" изпрати своя випуск 2016

вторник, 29 ноември 2016 11:20

Катедра "Икономика на природните ресурси" връчи на официална церемония в зала „Тържествена“ дипломите за своите студенти от специалностите "Аграрен бизнес" и "Екоикономика". На събитието бе поканена да присъства и възпитаничката на УНСС и катедрата Десислава Танева, министър на земеделието и храните в оставка.

Випуск 2016

Това е един от тържествените дни, защото предстои да ви връчим дипломите и да ви пожелаем успех в кариерата и живота, посочи проф. д.ик.н. Пламен Мишев, ръководител на катедра „Икономика на природните ресурси“ и декан на Бизнес факултета. Това е важен ден и за катедрата, горди сме с вас, изтъкна той.

Проф. Пламен Мишев

В Gaudeamus igitur се пее „да се веселим, докато сме млади“, напомни проф. Мишев след като присъстващите изслушаха националния, европейския и студентския химн. Бъдете весели, радвайте се на живота, но не забравяйте, че ви предстои и много работа, даде ориентир на абсолвентите той.

Завърших УНСС през 1995 г. и много от преподавателите след това са ми били колеги, върна се във времето Десислава Танева. Пътят в моя живот е такъв благодарение на УНСС и труда, който съм положила, категорична бе тя.

Десислава Танева

Приемете го истинно: имате огромни възможности да се развивате в България, останете в нея, изтъкна Танева. Нито една голяма заплата, получавана в която и да е част от света, не може да компенсира липсата на родината и семейството. Затова бъдете свободолюбиви, безусловни в изискванията си към всяка власт, провокирайте я така, че да работи в интерес на държавата, очерта хоризонта на възможностите министърът в оставка.

Десислава Танева връчва дипломата на отличничката

Държавата има нужда от хора като вас, пазарът в България е гладен за умни, знаещи и амбициозни млади кадри, изтъкна Десислава Танева. Хубавото във вашия живот предстои, успехът е пред вас, завърши приветсвието си тя.

Поздравления
Вече с диплома

По традиция първите дипломи получиха отличниците на випуска – Нина Георгиева, Деница Михайлова, Мирела Владимирова, Елена Тенева и др.

Галерия снимки от Катедра "Икономика на природните ресурси" изпрати своя випуск 2016 ...