Майсторски клас за студенти и докторанти на тема „Голямата промяна – МСФО 16 Лизинги“

сряда, 27 март 2019 10:25 /
Начало:
четвъртък, 04 април 2019 9:00
Край:
Място:
зала 2032А
Подробности:

На 4 април от 9.00 ч. в зала 2032А ще се проведе майсторски клас за студенти и докторанти на тема „Голямата промяна - МСФО 16 Лизинги“.

Лектор: Боряна Тодорова

старши мениджър

Финансово-отчетно консултиране

Боряна  Тодорова е магистър по счетоводство и контрол и почетен член на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители, Великобритания (FCCA).

Професионален опит

Индустриите, в които Боряна Тодорова има значително участие, са  публичният сектор, енергетиката, технологиите, медиите, индустриалните и потребителските продукти, производството, търговията и услугите. Притежава изключителен опит, организационни и аналитични умения, придобити през над 12-годишната й работа в областта на одита и счетоводството и банките.

Боряна Тодорова е асоцииран лектор в EY Академия за бизнес, Варшава, Полша, специализирана е в международните стандарти за финансово отчитане и широк набор от други финансови курсове, организирани в страни от Европа и Близкия изток, както и в България. Има богат опит като лектор във вътрешни и външни  обучения по международните стандарти за финансово отчитане, счетоводство, одит, финанси за нефинансисти и най-добри практики в тези области.