Чуждестранни кандидат-студенти и студенти

Обновено: сряда, 01 февруари 2023 17:53

AIESEC София - УНСС

AIESEC е най-голямата международна младежка организация, ръководена от младежи и развиваща лидерския потенциал на студентите. Тя е с представителства в над 100 държави по целия свят и се фокусира върху изграждане на позитивни лидери за обществото.

Мисията на AIESEC e Peace and fulfillment of humankind's potential или Мир и реализиране на човешкия потенциал. AIESEC осъществява своята цел и мисия чрез основната си дейност, която е международен обмен на студенти от цял свят, които предприемат професионална стажантска възможност, развивайки своя лидерски потенциал, лични качества и умения и допринасяйки за развитието на обществото.

AIESEC предоставя на младите хора възможността да бъдат част от организацията чрез Recruitment кампания (членство в организацията) и два продукта Global Talent и Global Teacher, чрез които да допринесат за своето личностно и професионално развитите, както и за развитието на света, в който живеем.

Recruitment - членство в организацията

Имате възможност да станете част от AIESEC и да развиете практически умения в сферите на маркетинга, продажбите и човешките ресурси чрез работа в екип по определен проект. AIESEC ви предоставя среда за личностно и професионално развитие – да се научите да организирате времето си, да комуникирате с различни хора, да презентирате пред публика, да бъдете адаптивни, креативни, отговорни и много др.

Научи повече тук

Global Talent

Global Talent е международна стажантска възможност с продължителност от 6 – 78 седмици, чрез която можеш да натрупаш опит в старт-ъп, малка, средна или голяма компания, да развиеш личностните си качества и да бъдеш по-конкурентоспособен сред връстниците си. Благодарение на Global Talent ти можеш да видиш как работи международния бизнес и да натрупаш знания и умения в сферата, в която искаш да се развиваш.

Global Talent ти дава шанс да стартираш кариерата си в чужбина, а когато се върнеш в България, да продължиш да се бориш за мечтаната от теб позиция.

Научи повече тук

Global Teacher

Global Teacher е международна стажантска програма с продължителност от 6 – 78 седмици в сферата на образованието и обучението. Подходяща е за хора на възраст между 18 и 30 години, с образование в сферата на педагогиката и психологията, която ти позволява да натрупаш преподавателски опит в някоя от над 100 държави.

Global Teacher предоставя възможност за стартиране на кариера в чужбина, научаване на различни преподавателски методи и запознаване с чужди култури.

Научи повече тук

 

Офис: УНСС, кабинет 1005

 

Контакти:

Председател: Александрина Габровска - [email protected]

Зам. председател: Надежда Хаджиева - [email protected]

     

AIESEC: https://aiesec.org/

Facebook: https://www.facebook.com/aiesec.bg

Instagram: https://www.instagram.com/aiesecbulgaria/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/aiesecbulgaria/