Регионален център за дистанционно обучение - Хасково

Започна новата учебна година в РЦДО-Хасково

понеделник, 08 октомври 2018 14:16

На 6 октомври 2018 г. Регионалният център за дистанционно обучение в Хасково посрещна своите първокурсници. Тържеството откриха заместник-ректорът по обучението в ОКС “магистър“ и дистанционно обучение доц.д-р Стела Ралева, директорът и заместник-директорът на Регионалния център - доц.д-р Живко Драганов и проф.д-р Даниела Фесчиян.

Доц.д-р Ст.Ралева, проф.д-р Д. Фесчиян и доц.д-р Ж. Драганов откриват тържеството под звуците на химните на България, ЕС и Gaudeamus igitur

Първокурсниците

Заместник-ректорът приветства студентите с добре дошли и им пожела да бъдат здрави, упорити и последователни. „Учете се от успехите и от грешките си, усъвършенствайте се постоянно“ призова доц. Ралева. 

Доц.д-р Стела Ралева отправя приветствие към студентите

„Най-голямата радост е, когато студентите са насочени към знанията“ продължи доц.д-р Живко Драганов и насърчи първокурсниците да се стремят именно към знание, да се възползват максимално от възможностите, които им предоставя обучението в Регионалния център.

Директорът на РЦДО доц.д-р Живко Драганов пред студентите

Проф. д-р Даниела Фесчиян поздрави присъстващите с добрия избор да бъдат част от УНСС, където ще срещнат вдъхновяващи преподаватели. „От днес вие ставате част от високото интелектуално ниво“ завърши зам.директорът.


Проф.д-р Даниела Фесчиян




Галерия снимки от Започна новата учебна година в РЦДО-Хасково ...