Рамково споразумение за сътрудничество между УНСС и сдружение „Конфиндустрия България“

четвъртък, 25 април 2013 10:06

Стажантски програми за студенти, срещи с консултанти и експерти от практиката предвижда рамковото споразумение за сътрудничество между УНСС и сдружение „Конфиндустрия България“, подписано от ректора проф. д.ик.н. Стати Статев и Пиетро Луигжи Гия, председател на сдружението.

Проф. Статев и Пиетро Гия си пожелаха успешно сътрудничество

Конфедерацията, която е регистрирана в България през 2000 г., има 250 члена – компании, концерни и институции от всички браншове на италианската икономика.

След подписване на споразумението


В документа е записано още, че Конфедерацията ще информира студентите и випускниците на нашия университет за вакантните работни позиции в своите фирми-членки. Двете страни ще си сътрудничат при провеждане на събития от взаимен интерес. Наши преподаватели ще обучават специалисти и служители от Конфедерацията, ще участват в срещи, експертизи, консултации, статистически проучвания и събития, организирани от нея.

Доц. д-р Йордан Близнаков, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата, е определен от страна на УНСС за оперативен координатор по реализацията на рамковото споразумение.

Галерия снимки от Рамково споразумение за сътрудничество  между УНСС и сдружение „Конфиндустрия Бъ ...