Заповед на ректора за организацията на учебния процес от 21 март

вторник, 15 март 2022 18:27


От 21 март 2022 г. лекциите и упражненията за студентите от ОКС „бакалавър“ от всички специалности и за студентите от специалност „Право“ се провеждат в смесена форма, гласи заповед на ректора от 15.03.2022 г.

Остава разпределението, според което във времето, определено в учебното разписание, студентите с четни факултетни номера присъстват в залите през четните седмици (по годишния календар), а студентите с нечетни номера се обучават онлайн през Microsoft Teams извън сградата на университета.

Студентите с нечетни факултетни номера присъстват в залите през нечетните седмици, а студентите с четни номера се обучават онлайн през Microsoft Teams извън сградата на университета. Преподавателите изнасят лекциите и провеждат упражненията в залите присъствено, като ги споделят и онлайн през Microsoft Teams.

Учебните занятия за студентите от ОКС „магистър“  продължават да се провеждат онлайн през Microsoft Teams извън сградата на университета, се казва в заповедта на ректора.

Занятията по дисциплината „Физическо възпитание“ също продължават присъствено.

Настоящата заповед влиза в сила от 21 март и съдържа редакциите, направени в т.1 и т.2 на заповедта на ректора от 25.02.2022 г. относно обучението в смесена форма.

Пълният текст на заповедта можете да видите тук.         

Галерия снимки от Заповед на ректора за организацията на учебния процес  от 21 март ...