Студентският съвет се включи в инициативата за разпределяне на предпазни средства срещу COVID-19

четвъртък, 10 декември 2020 16:41

Студентският съвет се включи в инициативата на Министерството на здравеопазването и Националното представителство на студентските съвети (НПСС) за разпределянето на предпазни средства към РЗИ в цялата страна. На 9 декември студенти от УНСС участваха в разпределянето, сортирането и комплектоването на различни предпазни консумативи за COVID- 19 в село Лозен, област София, които бяха разпределени в 28 районни здравни инспекции.

Нашите момчета в Лозен. В средата: Ангел Стойков, председател на Студентския съвет

Кампанията продължава и през следващите дни с набирането на още  доброволци в процеса на разпределяне, като дейността не попада в обсега на Covid-19 среда и не е свързана с присъствие в лечебни заведения. Провежда се при пълно спазване на противоепидемичните мерки от 9.00 до 16:00 часа в разпределителния пункт.

Ако искате да се включите в кампанията, можете да се свържете с НПСС или да се обадите на тел. 02 4414 990.

Това e поредната инициатива, свързана с борбата срещу Соvid-19, в която нашият Студентски съвет участва. Още в началото на епидемията негови представители раздаваха маски на свои колеги в общежитията на УНСС, на граждани пред големи търговски вериги, а през лятото – на кандидат-студенти.

Галерия снимки от Студентският съвет се включи в инициативата  за разпределяне на предпазни средст ...